Det är bra med balans

Jag tror att oavsett nivå på sin träning men framförallt om man tränar mycket är viktigt att inte glömma balansen gällande träning, sömn, kost och inre välbefinnande. Man får inte glömma bort att njuta av god mat eller en kanske förmiddag framför Vinterstudion på TV. Nu när jag själv satt upp större mål framförallt när det gäller löpningen har våra klassikercoacher gjort rätt klart för mig att det finns en annan typ av balans som även den är mycket viktig och speciellt för ett bra löpsteg.
IMG_2681

Framöver kommer balansplattan bli ett komplement till den löpteknik och styrka vi kör i vår träningsgrupp och denna kommer nu att bli min skrivbordskompis till vardags. Jag hoppas att resultatet kommer bli en grym balans och starka vrister och fotleder. Lunchpasset idag bestod av 20 minuter intervaller på motionscykeln, 3 kilometer i stakmaskinen och 15 minuter styrka.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s