Långpass i vårsolen

Precis som utlovat väntade en underbar morgon, solen började tränga fram genom molnen och termometern vi redan 6 grader när jag begav mig ut för dagens pass. Det blev en skön och varierande runda med både asfalt och kuperat spår. Jag var i stort sett själv i spåret förutom en alien som jagade mig i backarna ( bilden).

20140309-161047.jpg
Totalt blev det 15,5 km i ett lugnare 5:25 tempo men det blev ett skönt pass med fokus på tekniken och lite extra tryck i uppförsbackarna.

20140309-161332.jpg
Efter löpningen blev det en halvdagsutflykt till landet för lite krattning och koll att allt överlevt vintern och läget var under kontroll utan sönderfrysta vattenledningar eller nedfallna tallar. Istället fick man njuta en stund och konstatera att det är alltid lika skönt att komma ut till lugnet ute vid stugan.

20140309-161929.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s