Solsken och semla

Vilodag och en underbar vårdag var det man hade framför sig när man slog upp ögonen i morse. Den obligatoriska sovmorgonen på lördagar gjorde nytta och efter en stadig frukost med ägg och bacon var man redo att möta våren. Det blev lite femmil på TV och sedan en skön långpromenad i solen. Som avslutning blev det belöning i form av kaffe och semla. I kväll blir det Melodifestivalen, mitt favoritnöje, eller inte….jag tycker nog att ostbågarna är kvällens vinnare. Söndagen kommer att startas med ett löppass.

20140308-195647.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s