Lycklig vinnare och glada löpare

Dagen började trevligt då man efter morgonkaffet skulle prisa vinnaren i min första bloggtävling, Lennart skulle få sitt pris, en #polarloop; ett aktivitetsarmband. Jag hoppas att Lennart får mycket nytta över loopen och når sina mål.

20140307-165845.jpg
På fredagar har vi lunchlöpning på jobbet och 11:11 sprang tre glada grabbar ut på en knapp 9 kilometer lång runda kring sjöarna i Sumpan. Efter gårdagens fyspass med #klassikercoacherna var benen rätt tröga men efter några kilometer släppte stelheten och tempot ökade successivt och det blev en skön och välbehövlig runda. Nu är det helg och i morgon sovmorgon och vilodag ( tror jag) :-)). Trevlig helg ..!!

20140307-170903.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s