Skönt att vara igång igen

Idag var det dags att låta musklerna få jobba igen. Efter några dagars vila kändes det härligt att få köra igång igen med gänget och våra klassikercoacher, dagens pass hade inriktning på styrka, smidighet och balans. Efter 50 minuters intensivt jobbande kunde vi med ett leende avsluta passet och nöjda lägga ytterligare ett bra pass till samlingen. Den här typen av gruppträning med bra coacher är perfekt för en ”ensamtränare” som jag. Att ha två stycken duktiga tjejer som petar i små detaljer kommer att ge större resultat än vad man anar, grymt!

20140306-185840.jpg

20140306-185859.jpg

20140306-185915.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s