I morgon börjar en ny säsong

Nu har det gått tre dagar sedan Vasaloppet och den utmattade kroppen känns nu helt ok och det är dags att starta nästa säsong. I morgon börjar löpträningen på allvar och målet är att den 23/8 skall jag än en gång stå vid starten i Berga by i Sälen men denna gång iklädd löparkläder och löparskor redo att utmana Vasaloppsspåret till fots och nu starkare än någonsin.
Ultravasan_small
Det kommer att bli många andra tävlingar under året men just nu känns det bara skönt att få växla om från vinter till vår. Jag vill även passa på att sända ett tack till mina sponsorer #polar #xsocks och #allinscreen som stöttar mig i min satsning, jag hoppas även att fler kommer att följa med på min resa. I morgon startar jag med upp med våra #klassikercoacher och vår träningsgrupp och ett löp/fyspass.
logo         allinscreen logo       Unbenannt-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s