Vinnaren i tävlingen utsedd

I tävlingen ” vinn en Polar loop” har vi nu en vinnare, grattis Lennart Dawle’r till din nya träning och aktivitetskompis. Rätt svar i tävlingen var Polar Flow och Lennarts motivering till varför just han skulle bli den lyckliga vinnaren var att med #polarlopp kan resan från ” jojotränare” till att hålla i träningen över tiden bli verklighet . Håll ögonen öppna för fler tävlingar framöver här på #runningheller. Idag var det
presskonferens gällande #Vasaloppet 2014 vara eller icke vara och målet är nu att genomföra loppet. För att fira detta blev det ett sista tuffpass i gymet med 7,4 km hårt tempo i stakmaskinen och 15 min styrka med fokus på ben och bål. Fram till loppet på söndag blir det nu bara lite lätt löpning och smidighet för att toppa formen på bästa sätt.

20140226-214004.jpg

20140226-214148.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s