Klister och våtdräkt

Idag var man åter tillbaka i vardagen, möten och mail avlöste varandra i rask takt och för att få lite distans till helgens 12 mil på skidor passade det rätt bra. För att få ur lite slaggprodukter blev det 5 kilometer på löpbandet och lite lätt styrka och smidighet. Nu när det bara är en vecka mellan loppen gäller det att fylla på depåerna, vila, tvätta skidkläder och köra några lätta pass för att mjuka upp och hålla igång kroppen så att det inte somnar in. Värmen har de senaste dagarna dragit in över Dalarna och helgens lopp led av lite knepigt före, läget har inte blivit bättre och det kallas nu till krismöte gällande bansträckning mm. Frågan nu är om våtdräkten åker fram några månader tidigare än beräknat och hur mycket klister man skall ha under skidorna. En annan sak som jag lärt mig av mina turer upp till Mora och Vasaloppsveckan är att jag för all framtid kommer att undvika alla varianter av buffémat, dom håller alldeles för dålig kvalitet i min mening. Jag satsar hellre på att ladda med bra kost på hemmaplan för att sedan äta något gott på menyn som får mig att må bra, det funkar för mig i alla fall. Jag vill även skicka ett stort grattis till alla som under de första dagarna kämpat sig i mål i Mora.
IMG_2532

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s