En händelserik Vasaloppshelg

Det har varit fyra mycket bra dagar i Mora med två lopp, #kortvasan 30 km i fredags och #Öppetspår 90 km på söndagen. 12 mil sätter sina spår men återhämtningen har varit bra och jag kommer att vara laddad och stark inför stora #vasaloppet nästa helg. Det jag har lärt mig efter alla lopp och resor jag varit iväg på är att planering är a och o för att prestera. Mitt första tips är att redan på hemmaplan lägga en extra halvtimme på att lokalisera var allt finns som, nummerlappsutdelning, boendet, stationer, starten, en bra restaurang för första middagen mm. Har man gjort detta kommer man att spara mycket tid när man väl är på plats. Att sedan ta någon extra dag på plats för att slippa stressen innan och efter loppet är väldigt viktigt. Innan loppet vill man ha möjlighet att känna på stämningen och slippa stress och efter loppet måste man ge sig själv tid att njuta av sin bedrift, kanske med en god middag och ett gott glas vin. Idag blev det lite sovmorgon och lite inspektion i målområdet då dom första i måndagens Öppet Spår gled över mållinjen. Efter en avslutande lunch i Mora var det dags att sätta sig på tåget hem till Stockholm, skönt att komma hem igen:-)
6911561-Stockholm_Central_Stockholm

IMG_2531

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s