En helt vanlig dag i Mora

Efter gårdagens kamp i Vasaloppsspåret blev det en skön nattsömn och i morse en traditionsenlig grötfrukost här på skolan. Efter morgonmålet var det dags att inta viloläge för att följa Tjejvasan och damernas tremil på paddan. Dagens tema har varit vila och påfyllning av energi. En sväng i mässområdet och lite live från målområdet där tusentals tjejer fick sträcka armarna i luften. Nu ligger alla prylar klara inför morgondagen och skidorna är inlämnade för superbehandling, sen är resten upp till mig. Innan John Blund kommer vid 22 tänkte jag frossa i något gott, sen när ögonlocken ramlat ner är det bara att invänta alarmet 03:15 sen skall spåren få sig en match.

20140222-174354.jpg

20140222-174417.jpg
Vinnaren idag Sofia Bleckrud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s