En tuff Kortvasa

Efter en mycket trevlig kamratmiddag i går kväll blev det en skön nattsömn med ljuva drömmar. Väl på startlinjen var bara frågan hur tufft dagens lopp skulle bli. En heder till alla som för första gången fick fronta dessa smått galna förhållanden som rådde. Snöfall, dåliga spår, vallafrysning och dåligt fäste är min bild av loppet. Trots taskigt utgångsläge är jag mycket nöjd med loppet, bra stakning blev min räddning denna dag och sluttiden 2:15:28 känns bra. Efter en lunch och intern prisutdelning är jag nu inkvarterad på Mora folkhögskola fram till nästa utmaning Öppet spår på söndag. Nu väntar vila, påfyllning av energi och OS tittande samt lite flanerande i Mora och hejande på lördagens Tjejvasa.

20140221-173223.jpg

20140221-173241.jpg

20140221-173259.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s