Nu börjar skidfesten

En av vinterns höjdpunkter är vasaloppsveckan med folkfest, blod, svett och tårar. I morgon bär det av i en full buss med kollegor mot Mora och fredagens Kortvasa. Med startnummer 419 startar vasaloppsäventyret och lopp nummer 1 skall bjuda på konstant snöfall vilket kommer att bli en utmanande start på mina tre lopp. Idag startade jag med ett kortpass styrka i morse och till lunch ett 45 minuters pass med bl.a. 1,7 km stakmaskin i högt tempo, utöver det lite cykling och bålstyrka och det känns helt ok, men helgens lopp kommer att bli mer ett test inför nästa helgs Vasalopp. Ikväll har jag packat och rengjort skidor och nu är jag äntligen redo för Mora, det skall bli otroligt trevligt. För er som inte uppmärksammat pågående vling här på #runningheller.com där man kan vinna aktivitetsarmbandet #polarloop värt 845kr så har ni fortfarande chansen fram tills på söndag.IMG_2492
Missa inte chansen att vara med och tävla om en Polarloop.

B00FEQ6TVO_01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s