Ett bra löpsteg

Idag var det dags att testa kroppen inför kommande skidhelg och detta med ett löppass tillsammans med kollegor och våra #klassikercoacher. Dagens tema var backintervaller med teknikuppvärmning. Vi startade med ett par km uppvärmning följt av stegteknik i backe med höga knän, koordination, bakspark och hållning. För att bli varma körde vi 5 st 20m stegringar i backen. Intervallerna i bra motlut varade i 3 min med full speed upp och lunk ner igen, därpå 1,5 min vila i rörelse, totalt 3×3 min + vila. Avslutningen blev lugn löpning tillbaka . Ett skönt pass och nu är det bara att hålla tummarna för att kroppen svarar positivt på den lite mer ansträngande aktiviteten. Har du missat det pågående tävlingen här på bloggen gå då in under ”Bloggtävling” i huvudmenyn så har du chansen att vinna en #polarloop till ett värde av 845kr.

20140218-192427.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s