Nu börjar känslan krypa på

Det brukar vara svårt för förklara för dom som inte upplevt ett långlopp hur man kan utsätta sig för timmar av kroppslig smärta och psykiskt lidande helt frivilligt. Svaren eller skälen kan vara många och jag kommer inte att gå in på det nu men att efter 9 mil mellan Sälen och Mora få uppleva målgången inför publikhavet stakandes genom målportalen ” I fäders spår för framtids segrar” är obeskrivlig och nog har det rullat en och annan tår på kinden någon gång. Uppladdningen för egen del har inte varit den bästa p.g.a förkylningen men de senaste dagarna har känts bättre och dagens lunchpass med cykel, styrka och ett kort pass i stakmaskinen fick känslan krypa på. Man drömmer om att stå där på startlinjen med lite pirr i kroppen och en massa energi som bara vill ut och du känner dig stark. Jag vet inte om jag hinner få tillbaka kraften till helgens två lopp #Kortvasan och #Öppetspår men annars har jag ett nytt försök den 2 mars. Sen är det faktiskt så att är man väl förberedd, det råder bra väderförhållanden och spåren är bra då är sträckan mellan Sälen och Mora en fantastisk upplevelse.
Vasaloppets_målportal_DSC_0166

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s