Vilken skidhelg

Idag hände det igen i Sochi, ytterligare ett längdguld till Sverige i stafett efter en fantastisk insats av Nelson, Richardsson, Olsson och Hellner, det har varit mycket gåshud framför TVn denna helg.Tanken var för egen del att helgen skulle ägnas åt finslipning av formen ute i spåret men med dåliga spår följdes gårdagens simning upp med ett lättare löppass på 5 km i vårsolen istället. Kroppen svarade hyggligt och helgens skidor skall fungera, dock med lite lägre förväntningar än tidigare. Till middag idag blir det först favoriten löjromstoast och på de en härlig fisksoppa, mums….
IMG_2473
IMG_2464

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s