Klister och grymma tjejer

Idag fick man se en historisk upphämtning när Kalla med sin urkraft hämtade in 26 sekunder på 5 km !!!! helt galet. Hela laget gjorde en superinsats och man får inte glömma bort teamet bakom med vallabussen där man lyckats hitta rätt under detta OS. Bra material under dessa förhållanden har mycket stor betydelse. Jag undrar vad jag själv kör på i morgon om jag hittar någon snö. I morse blev det första simpasset på nästan 3 veckor och det fick bli en liten test eftersom jag inte är 100 återställd ännu. Det blev ändå 1000 meter i ok tempo med lite teknikinslag. Efteråt blev det en härlig kvart i bastun och det finns fortfarande hopp inför nästa helg trots att planerat långpass innan nog kommer att få strykas, jag lär få ta det lugnare första helgen och gå på tid på #Vasaloppet den 2 mars.
valla 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s