Vinterns hjältar

Förkylningen börjar sakta sakta lämna den något matta kroppen och ljuset i tunneln blir skarpare för varje timma som går. Dagen började med ett lätt styrkepass hemma på 15 min och 06:30 väntade en härlig dusch och på det en stabil grötfrukost. Till lunch blev det ett 40 minuters pass i gymmet och det blev en bra genomkörare för hela kroppen med något lättare vikter än vanligt och med låg puls för inte riskera något. Nu längtar man efter att få köra en riktig genomkörare i spåret innan det blir dags att bege sig mot Mora men snötillgången har sett bättre dagar. Man har svårt att tro att efter flera regndagar, plusgrader och vår i luften att det fortfarande går att skida i Stockholm men visst går det. Dagens spårrapport från Ågesta GK vittnar om bra spår…!!!, helt osannolikt. Detta ställe har inga kanoner men lyckas få tag på snö från annat håll och gör det som borde vara omöjligt just nu, åkbara spår, ni är vinterns hjältar. Nu är det bara att hoppas att spåren håller någon vecka till så att vi kan finslipa det sista innan det är dags. Du missar väl inte pågående tävling här på bloggen med chans att vinna en #polarloop.
IMG_2433

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s