Semla, superdrink och Kalla

Huskuren funkar bra och jag börjar tro att förkylningen kommer att ha svårt att stå emot vitamindrinkar och semlor. Dagen har uteslutande handlat om OS på TV och diverse förtäring för att mota snuvan. Dunderdrinken bestående av färska tomater, vitlök, olivolja, chili, ingefära, blekselleri, vatten och lime verkar göra nytta och på det cappuccino och en smaskig semla, vad kan då gå fel?? Efter att Sven Thorgren blivit bortdribblad av domarna i Slopestylebanan och blåst på en pallplats väntade Kalla i en skiathlondrabbning på hög höjd. Det blev en riktig rysare och Charlotte Kalla gjorde ett fantastiskt lopp men med en Marit Björgen på upploppet är det inte mycket att göra men ett välförtjänt silver blev det. När man ser de fina förutsättningarna som de tävlande har och de grymma rälsen längdtävlingarna går i rycker det i benen och man längtar till vasaloppsveckan och att själv få trycka på i spåret igen. Nu blir det snart melodifestival och grönsaker med dipp.
1180230-24693338-640-480

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s