Högflour och flytväst

Veckan har varit en kamp mot klockan för att bli av med förkylningen som greppat ett ordentligt tag om mig. Det jobbigaste har varit den påfrestande hostan, det roligaste rösten som varit snäppet vassare än Leif ” Smoke Rings” Andersons hesa och mörka stämma. Idag var jag tvungen att fatta ett motvilligt men klokt beslut att hoppa över Engelbrektsloppet, nu gäller det att bli frisk till varje pris. För alla tappra som kommer trotsa vädrets makter på söndag är mitt tips högflour och flytväst. Helgen inleddes med att köra ut sonen och en kompis till Arlanda för en helg i Berlin men det kändes tryggt att lämna grabbarna vid incheckningen tillsammans med polis Wallander som skulle på filmfestival i samma stad. Sedan har det blivit OS invigning och räkmacka med en kall. Efter beslutet att inte starta i helgens lopp kommer den istället att ägnas åt vila, OS, melodikryss, myskläder och vitamindrinkar, blir jag inte bra då kommer jag bli både arg och även en smula orolig över kommande starter under Vasaloppsveckan, med det är långt dit:-)
IMG_2408

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s