ICA Klassikern startar

Dagens verklighet är att vi är mer stillasittande, Typ 2 diabetes ökar och blod och kärlsjukdomar blir allt vanligare. En Svensk Klassiker startar nu därför upp #Arbetsplatsklassikern för att hjälpa oss att bli mer aktiva, det hela går ut på att göra de olika momenten i en Svensk Klassiker under en längre period. Jag jobbar för en fantastisk arbetsgivare ICA som tagit detta på allvar och skapar fantastisk förutsättningar för sin personal att ta hand om sin kropp, ICA startar i morgon #ICAklassikern för sina centralt anställda. För att underlätta träningen och skapa bra förutsättningar får vi nu möjlighet att med grymma coacher träna löpteknik, simning och styrka ända in i maj 2 gånger/vecka. Denna vecka har min jobbiga förkylning hindrat mig från att delta men idag följde jag styrkepasset från sidan och insåg att detta kommer att bli grymt bra för kommande träningar och tävlingar. Nu hoppas vi till nästa vecka att vi blir fler i vår ICA grupp och att fler arbetsplatser tar efter detta.
IMG_2396
Till höger våra grymma ICA-Klassiker coacher Josephine och Mikaela
IMG_2395
Hårdkörning på Elixia i Sundbyberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s