Förberedelserna i full gång

Förkylningen har tagit ett stadigt grepp och min start i helgens Engelbrektslopp börjar nu bli osäker om inget dramatiskt händer närmaste dygnet. Det blir en hel del extra vitamindrinkar och till middag idag ett härligt lass med lövbiff, pommes och bearnaise som blev en bra energikick. Medans en annan tycker synd om sig själv uppkrupen i soffan pågår arbetet för fullt med att preparera spåren i Norberg. Med rådande snöläge och för att säkra så bra spårförhållanden som möjligt kommer Engelbrektsloppet att köras norr om Norberg i tre varv i Nordansjö och runt Håberget. Start och mål blir som vanligt vid Torget i Norberg. Sträckan blir 50 km istället för de ordinarie 60 km.
IMG_8843
Det jobbas för högtryck för att säkra spåren inför helgens lopp…:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s