När bläcket håller på att ta slut

Dagens inlägg handlar inte om träning utan om förhållandet till träning och dina egna personliga mål och värderingar gällande ditt eget välbefinnande. Jag har sedan en tid tillbaka satt upp mina egna personliga mål för mitt eget välbefinnande och detta inkluderar såväl mätbara mål som ett mål för inre välbefinnande. Det kan tyckas och även låta en smula överpretentiöst men det handlar alltid till sist om att må bra kroppsligt och själsligt. Jag har själv satt en treårsplan för mina tävlingar och mitt träningsupplägg och under resans gång kommer man att stöta på hinder precis som nu då man efter en tuff träningsperiod och inför ett lopp drar på sig en infektion och måste lyssna på kroppen och göra kloka och viktiga beslut. Det är lätt att deppa ihop och känna maktlöshet inför det som kan hända men samtidigt en utmaning att lära sin sin kropp och lära sig att hantera situationen. Jag har varit med om detta många gånger förr och har lärt mig att lita på min hållbara och långsiktiga träning och att har man bara ett tydliga mål, korta som långsiktiga så gäller det bar att följa sin snitslade bada. Några dagars vila, god sömn och bra kost brukar få vem som helst på fötter och detta gäller även mig så länge man tror på det man gör. Det kan ibland vara lätt att känna att bläcket snart är slut men ge aldrig upp, du är alltid starkare än du tror.
521495_380907521946870_141248179246140_970423_896223467_n1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s