Nu gäller det att hålla huvudet kallt

Det finns alltid en risk när man är nertränad och då tänker jag inte på skador eller utmattning utan risken att dra på sig en infektion av något slag eftersom man brukar bli lite mer mottaglig efter en tuff träningsperiod. Det är inte helt ovanligt att elitidrottsmän isolerar sig inför stora mästerskap just för att undvika sjukdom. Jag har nu inte helt oväntat åkt på en lättare förkylning med hosta och lätt feber och nu gäller det att vara kylig och göra allt rätt gällande sömn, kost och träning för att inte äventyra något. Målet är fortfarande att åka Engelbrektsloppet till helgen. Idag har det blivit hemmajobbing, vitamindrinkar, ingefära och vila. Det är inte första gången jag råkar ut för detta och jag hoppas att rutinen skall hjälpa mig snabbt tillbaka.
Sjuk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s