Slutspurten

Det är med sorgsen blick man stirrar på termometern och konstaterar att veckorna fram till Vasaloppet kommer bli en jakt efter åkbara spår. Idag kvittrade alarmet redan 06:20 och den brukliga sovmorgonen och påföljande frukost i sängen blev idag utbytt mot en stadig frukost framför TVn för att sedan tillbringa en stund i vallarummet. 1 minus och lite dugg i luften och känslan av svårvallat infann sig direkt. Vid kvart i nio gled jag på nytt fram i spåret på jakt efter fler skidmil i benen. Min varma burkvalla funkade okej men det fanns mer att önska för att det skulle vara perfekt. Det blev 21 kilometer med mycket stakning men med hygglig fart och ett bra pass. Som belöning efter ett varmt bad serverade jag mig själv en cappuccino och en härlig semla, fast innan det en smaskig tonfisksallad.
IMG_2369
Ågesta Halkbana
IMG_2375
En liten lördagssemla:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s