Vad vore livet utan hotellfrukost

Det har varit två bra konferensdagar på fantastiska Tammsvik. Bra föreläsningar, gårdagens grymma tur på långfärdsskridskor, sagolik mat och en magisk frukostbuffé i den vackra herrgårdsbyggnaden, kan det bli annat än toppbetyg för detta ställe. Morgonen började med en 4,6 kilometers löprunda i lätt snöfall och bitande vindar. Efter en värmande dusch väntade den där frukosten som oftast är en liten höjdpunkt om man bor borta och denna gång var den som sagt riktigt riktigt bra. Till middag idag stekte jag en lättrimmad torskrygg med chili och vitlök och på toppen knaperstekt bacon, till detta blev den en len potatispuré och lättkokta broccolibuketter.  Det blir en lugn kväll utan träning för att i morgon bitti köra på igen.
IMG_2360
Stilla musik i bakgrunden och fullt av godsaker på frukostbuffén, det är något speciellt med hotellfrukost..:-)
IMG_2362
Till fikat idag möttes man av detta och ja, jag föll för frestelsen, det var ju ändå konferens..:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s