En blågul löparfest

Igår skrev jag om min anmälan till Budapest Marathon den 12:e oktober och jag brukar inte tänka så mycket på följdeffekterna utan skriver för att jag gillar att skriva och kan jag dessutom inspirera någon så är det extra kul. Det som hänt sedan min anmälan igår kväll är att vi nu är 4 stycken anmälda svenskar i bekantskapskretsen och det finns numera en facebook-grupp för denna resa. Vi kommer inte att arrangera någon gruppresa men under feb/mars kommer jag att lägga upp lite förslag på flyg och hotell som man bokar själv. Normalt upplägg när vi åker på våra marathonresor är ett par dagar på plats innan loppet och ett par efter för att fira prestationen. Preliminärt upplägg är avresa fredag 10/10 och hem 14 alt. 15 oktober, ca pris 3500kr/pers + anmälan till loppet. Anmäl dig till loppet så löser sig resten under året, det vore kul med ett stort gäng svenskar på plats i Budapest den 12:e oktober. Nedan har ni länken för anmälan till loppet, och du..! gå med i FB gruppen; ”Budapest Marathon- nu är det dags”. Om det har varit någon träning idag så är svaret ja. Lunchpasset blev motionscykel och styrka, kvällen bjöd på ett grispass i Ågesta på en timme, inte jättekul men nödvändigt.
http://www.budapestmarathon.com/en/marathon/
hotoffer2_pic1201

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s