Lite annat att tänka på

När man är inne i en intensiv träningsperiod är det lätt att man till slut blir lite ”mätt”, just nu är det så när det gäller längdåkningen. Dagens lunchpass blev 5 km tempolöpning på bandet och tanken var att det skulle bli en timme i längdspåret ikväll men jag var helt enkelt för trött och behövde vila. Jag kommer att hålla i träningen enligt plan ett par veckor till för att sedan trappa ner träningen inför Vasaloppsveckans 3 lopp. Ett bra knep som funkar för mig när man är inne i slutfasen på en tuff träningsperiod är som i detta fall att tänka bortom målgången i Mora på kommande träningsperiod; löpningen…!! Vad passar då inte bättre än att slutföra anmälan till höstens marathon i Budapest, nu är det klart, den 12:e oktober kör vi..:-))
IMG_2333

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s