Kollegor på glid

Några minusgrader och ett molntäcke som äntligen var på väg att spricka upp, som upplagt för lite längdskidor. Efter applicering av lite extra fäste styrde jag bilen mot Ågesta som nu förlängt spåret till ca 1,6 km. Idag var fästet något bättre och då på en lite mer kuperad bana än igår. Efter en stunds åkning stötte jag ihop med Lars, kollega och duktig på längd. Jag fick lite småtips bl.a gällande min något breda stavisättning. Det blev ett trevligt pass i spåret och solen sken på oss på ett trevligt sätt, en bra dag helt enkelt. Ikväll blir det tapas, hur gott som helst:-)

20140126-133119.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s