Med nya skidor i spåret

Lördag betyder sovmorgon och frukost i sängen och vintertid med Vinterstudion på TV´n, idag med damernas störtlopp. Vid lunch var det hög tid att åka ut till Haninge och ”Rudans”  friluftsområde och deras 1400 meter långa konstsnö slinga. Det blev 17,3 km med de nya skidorna. Det var lite ovant och jag kommer att få jobba lite med fästzonen och antal lager valla eftersom dom här skidorna är lite styvare ( bra för stakning och kallföre). Passet kändes dock helt ok och idag var det pass nr 31 på 24 dagar men kroppen känns ändå fräsch och träningen går enligt plan.
IMG_2305

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s