Ostronfredag

Efter en månad med blodpudding:-) och dubbelanvända nespressokapslar är det skönt att äntligen få unna sig något extra vilket vi alla är värda. Som en del av er känner till gillar jag semlor och öl, dock ej tillsammans men jag har även en liten ”fling” när det gäller ostron. Ett färsk ostron med sin havssälta med lite rödvinsmarinerad charlottenlök är oslagbart och borde vara en obligatorisk förmån vid varje löneutbetalning. Ostron och skaldjur är det som väntar mig denna fredagskväll och till helgen kommer det att bli några mil i längdspåret men först lördagsfrukost i sängen. Dagens träning fick stanna vid 1500m i bassängen, en lagom fredagsansträngning.

20140124-185017.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s