Från härdsmälta till inre lugn

Det finns bra dagar och så finns det dagar som denna. Efter en natt som nätter inte borde vara och endast tre timmars sömn satt jag där framför datorn 06:10 i morse och undrade hur det här skulle gå men med kaffe i koppen och radio i öronen började jag komma tillbaka till verkligheten, men dan blev inte som jag hade önskat. Ett totalt kaos och motgångar gjorde dagen till en extrem uppförsbacke. När detta händer mig vet jag vad jag skall göra, jag samlar mina tankar och fokuserar på det som jag behöver för att komma i balans igen. Jag vet att träning rensar huvudet och för att träna behövs energi, valet blev således enkelt. Väl hemma blev det en tallrik havregrynsgröt med hallon, chiafrön, honung och mjölk och sen var jag redo att laga mat till resten av familjen, när detta var klart var det bara att packa skidprylarna i bilen och styra mot Ågesta. Väl ute i de fina spåren kom lugnet och de positiva känslorna tillbaka, en oslagbar medicin mot stress och trötthet, jag var hemma igen. Det blev 15 sköna kilometer. Hemma igen väntade maten och soffan på mig med öppna armar.
meltdown2_medium

Härdsmälta byttes mot inre balans
elephant-balance1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s