Med lätta ben

Man förvånas gång på gång över hur kroppen fungerar och hur den ständigt väljer att agera utanför boxen som idag t.ex. Jag har sen årsskiftet tränat hårt och mycket och så sent som igår kändes kroppen nedtränad och trött men helt enligt plan för att sedan byggas upp inför loppen som kommer, något som brukar fungera bra för mig. Så idag körde jag ett styrkepass till lunch för att sedan efter jobbet ta ett lättare löppass på 5 kilometer då jag förvånat trippar iväg med fantastiskt lätta ben. Målet med passet var lätt löpning så farten hölls nere men det var en otroligt härlig känsla att benen svarade som fjädrarna i en hästens säng. Idag lade ytterligare en tävling till i kalendern, den 9:e februari gör jag min första start i Engelbrektsloppet över 60 km.
IMG_2278

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s