Underbart är kort

Det är för många en kamp mot klockan för att skrapa ihop tillräckligt många mil i spåren för att Vasaloppsäventyret skall bli en trevlig upplevelse. I de södra delarna av landet är det nog tyvärr så att många t.o.m redan valt att kliva av utmaningen i brist på snö. Efter många längd och simpass förra veckan känns axlar och armar rätt möra och det var utan några större förväntningar jag åkte ut till Ågesta ikväll. Som stockholmare har man insett att man får vara nöjd med det lilla men Povel Ramels låttitel från 1955 ” Underbart är kort” sammanfattar klockrent de 700 meter långa/korta grymma spår som Ågesta levererade idag, tack…!!
IMG_2251

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s