Summering av veckan

Förberedelserna för söndagens middag är i full gång och på menyn står det som förrätt Råraka med löjrom, gräddfil och rödlök och till huvudrätt Lammrostbiff med Risotto och körsbärstomater, en bra avrundning på veckan. Det har varit en bra träningsvecka med totalt 10 pass där mycket fokus har legat på skidorna nu när snön äntligen har kommit och känslan är att man kommer att ha tillräckligt med mil i kroppen inför Vasaloppsveckan så länge snön får ligga kvar. En intressant föreläsning med Paulo Roberto satte lite extra krydda på veckan, det är kul att låta sig inspireras av andra och få lite andra perspektiv och infallsvinklar på saker och ting. Det har varit några intressanta samtal med nya tänkbara samarbetspartners som gör att energin strömmar till och motivationen ökar. Lördagskvällens pass med Stockholm World Triathlon på Mörbybadet bådar gott inför framtiden och det kommer att bli fler pass med det gänget. Nä nu är det dags att ställa sig vid spisen, magen kurrar.
Lammrostbiff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s