Träningslördag

Fokus denna dag var träning. Det började nere i vallarummet i sällskap med melodikrysset, lagom till vågrätt 8 var glidet klart och till lodrätt 10 var fästet med V40 på plats. Med förhoppning om bra spår bar det av till Ågesta GK och där möttes man av en invasion av skidåkare. 700 meters slingan var helt ok med tanke på allt folk och den blev ett pass på 15 kilometer. Ute på golfbanan var det dessvärre inget vidare, mycket folk,  och med bara 3 minus och snöfall når försöken till spårning inte förväntat resultat, men i morgon blir det ett nytt försök. Vid sextiden bar det av ut till Mörbybadet för triathlonkväll med simteori och praktik, kul och givande.
IMG_2228
Trängsel vid lilla spåret
Badfoto
Plask och lek med likasinnade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s