Nu tar vi helg

Tänk att fredagar alltid smakar lika bra, tänk att varje vecka få belönas med två dagars ledighet, fantastiskt. Det har varit en bra träningsvecka och kroppens alla muskler är precis så där nertränade som jag vill just nu. Polars #Loop som jag testar nu hjälper mig att hålla koll på hela dagens rörelser och aktiviteter och den här typen av ny teknik kommer vi att se mer av framöver om man får tro utställarna på mässan i Las Vegas som hölls nyligen. Dagen började med ett skönt simpass på Eriksdal och idag var farten något bättre än vanligt. Innan det var dags att bege sig hemåt för att ta helg körde jag ett 12 kilometers löppass i gymmet och nu vill jag bara önska er en trevlig helg…:-))

20140117-181411.jpg

2 svar till “Nu tar vi helg

  1. Testade du att köra Loop kopplad mot pulsband vid simpasset? Inte så många klockor som kan det, men Loopen ska ju greja det (iaf enligt Polar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s