Det finns alltid två sidor av ett mynt

Torsdagen den 16 januari har varit en rolig dag. Det började redan i morse då Paulo Roberto med inlevelse under en timme föreläste inför en trollbunden publik på kontoret, kul, inspirerande och många tankar att ta till sig. Vid lunch blev det ett bra pass i gymmet med ett 5 km långt tempopass på bandet, 3,7 km i stakmaskinen och lite bålstyrka. Det blev ett hårt och bra pass. Till lunch bjöd Paulo på lite god pasta som visste vart den skulle. Eftermiddagen bestod av hårt jobbande och många intressanta och givande samtal. Tanken var att det skulle bli ett längdpass till kvällen men en något trött kropp förespråkade återhämtning då det vankas simning redan i morgon bitti. Det som kanske syns mest och det som jag oftast skriver om kretsar runt träning, tävlingar, kost, resor mm, men på andra sidan av myntet finns de mindre spännande och glamorösa göromålen och kvällens pass blev förlagt i tvättstugan istället, tänk hur mycket träningskläder man samlar på hög på bara några dagar.
IMG_2210

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s