Variation är nyckeln

Jag har varit inne på det tidigare när det gäller balansen och variationen i ditt utövande. För mig har det varit nyckeln för att bibehålla hungern efter nya utmaningar samt att minska risken för skador. Med en varierad träning kan jag göra det jag vill, träna mycket. Självklart är det extremt viktigt med återhämtning och vila men med variationen låter jag olika muskelgrupper jobba från dag till dag. Mitt uppe i all längdträning inför #Vasaloppet bryter Thomas och jag av med en träningseftermiddag på lördag med Vattenfall World Triathlon Stockholm med fokus på simning på Mörbybadet, det skall bli grymt kul. Dagens pass blev i gymmet med 3km backlöpning, bålstyrka och en rekordtid i stakmaskinen över 3,7km med tiden 14:14.
triathlon träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s