Broddar och cappuccino

Efter en något sen fredagskväll och sovmorgon väntade en härlig frukost och på det en kort morgonpromenad i det vita vinterlandskapet, äntligen hade snön kommit. Efter lunch var det dags att dra på broddarna och bege sig ut på en lugn milrunda. Det var bra plogat men på vissa ställen lite moddigt vilket gör vinterlöpning lite mer utmanande. Väl hemma igen tyckte jag att jag var värd en belöning, det blev en stor cappuccino och en smaskig semla framför Vinterstudion. I morgon hoppas jag att man kan hinna några bra spår för att äntligen få skida på riktig snö:-)
IMG_2170 IMG_2176

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s