Frestelser är till för att falla för

Att jag förändrat min träning om mina ambitioner de senaste åren har kanske inte gått obemärkt förbi och det är det klokaste beslut jag gjort. Att träna mycket behöver inte betyda att man behöver försaka allt annat utan det kanske blir än viktigare att behålla några av sina laster, det blir dom som skapar balansen. Jag tycker om öl och kommer att fortsätta njuta av en kall öl ibland bara för att det är gott. Jag har även en enorm förkärlek till semlor, denna smakbomb bland bakelser där en perfekt bakt bulle i symbios med rikligt med mandelmassa och lagom vispad grädde får mig att rysa, detta bakverk vill jag inte vara utan och nu är det hög tid att börja frossa. Hur bullen skall ätas, med eller utan mjök, varm eller kall är som att ge sig in i en politisk debatt där ingen kan övertalas, vi tycker helt en olika, jag föredrar den naturell.
Semlor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s