Polar Loop

Idag kom ett litet trevligt paket med posten. Polar har kommit med en ny träningskompis ”Loop” som jag kommer att testa och kanske blir det någon liten tävling framöver där du har möjlighet att vinna en själv. #Polarloop visar hur aktiv du varit under dagen och registrerar varje steg och hopp du gör och vilka hälsoeffekter aktiviteterna har. Tillsammans med webbtjänsten och mobilappen Polar Flow hjälper den dig till ett aktivare liv. Loopen kommer att sitta på min handled framöver och jag kommer att dela med mig av mina tankar kring denna intressanta pryl. Efter jobbet idag blev det ett effektivt 50 minuters pass i gymmet med cykeluppvärmning 20 min och sen 5 x 400 m intervaller i stakmaskinen, otroligt jobbigt…!! Som avslutning blev det mage och ryggövningar.
IMG_2156

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s