Tiden fram till Vasaloppsveckan

Trots snöbrist och lite drygt sex veckor kvar till starten av Vasaloppsveckan och de tre lopp; Kortvasan, Öppet Spår och Vasaloppet som skall köras är det hög tid för att börja tänka på alla förberedelser. Fyra veckor framöver kommer jag att träna rätt hårt samtidigt som fettdepåerna skall fyllas på med hjälp av lite extra fisk, avocado och nötter, i övrigt blir det vanligt bra käk. I brist på snö får stakmaskin och löpning bli grunden utöver all annan träning. Skidor och kläder behöver också gås igenom och få den kärlek som sig bör, utöver detta är det lite logistiska saker att fixa som logi, transporter mm. Veckorna närmast loppen kommer bestå av lite lättare pass, bra sömn, bra mat och mycket sjysst musik…..jag måste bara ladda inför lopp med lurarna fulla av grymma låtar, kanske bjuder jag på några favoriter framöver.
vasaloppetLogo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s