Jag vill ha snö…nu…

Nu är det snart inte roligt längre. Visst finns det många fördelar med en mild vinter som, slippa skrapa rutorna på bilen, lägre uppvärmningskostnader, mindre utgifter på vinterkläder, möjligheten att träna löpning under höstförhållanden, ja listan kan göras lång men man kan fortfarande inte åka skidor här i södra delen av landet och även fast passen i stakmaskinen blir längre och tuffare och trots att jag börjar känna mig stark så börjar det bli lite långtråkigt att åka skidor framför en skärm. Jag sa för en tid sen att snön och spåren skulle vara på plats här i krokarna den 16 januari, jag ber på mina bara knän att det blir så annars kommer vasaloppsveckan att bli långt tuffare än planerat.

20140107-183647.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s