Sagolik fisksoppa

Sista lediga dagen innan vardagen rullar igång igen fick bli en lugn och stillsam dag. En skön sovmorgon och på det lite slötittande på TV samtidigt som man tog hand om all ren tvätt i de tre blå IKEA kassarna och vek och staplade i prydliga högar fick bli förmiddagens projekt. Vid lunchtid bar det av till city för byte av julklapp och lite lunch. Vid fyratiden bar det av till Eriksdalsbadet för ett lugnt simpass tillsammans med jullovslediga familjer. Det blev 2100 meter med 20 st inlagda intervaller á 25 meter. Till middag blev det en fantastisk: Fisksoppa på torsk, räkbuljong, vitt vin, färska tomater, vitlök, tomatpuré, sambal, kryddor och räkor.
IMG_2126

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s