En härlig start på nya året

Efter frukost  blev det en stunds jobb för att sedan bege sig till Eriksdalsbadet för årets första pass. Det var hyggligt med plats på banorna vilket underlättar när man vill bestämma tempot själv. Det blev totalt 2000 meter varav 1500 m var crawl och 500 m bröstsim. Det var ett par veckor sen senaste simpasset men det kändes bra med ett helt ok tempo.
IMG_2064Väl hemma var det dags att laga en gammal klassiker, Spenatsoppa. En underskattad, nyttig och mycket god soppa som jag piffade upp med Avocado och Sambal.
”Spenat & Avocadosoppa, koka upp 3dl hönsbuljong och tillsätt ca 2,5 dl fryst hackad spenat ( styckfrysta bitar), sjud i 5 min och mixa sedan spenaten med 1 Avocado i en blender. Häll tillbaka soppan i kastrullen och smaka av med salt, peppar och 1/4 tsk Sambal Oelek och låt sjuda ihop ett par minuter, servera med ett par ägghalvor och lite olivolja”.
IMG_2067

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s