Bokslut 2013

Det blev en trevlig avslutning på 2013 med trevligt sällskap och massor av god mat. Det blev en sen kväll med roliga samtal, champagne och musik. Efter en härlig sovmorgon blev det gemensam storfrukost med påföljande långpromenad runt Nacka Golfklubb.
IMG_2058
Efter den friska promenaden väntade längdskidor på TV och den klassiska nyårsdagspizzan och denna gång blev det storbeställning och detta just på årets största pizzadag.IMG_2063

2013 är nu över och i bokslutet kan jag konstatera att jag under året ökat min träning/tävlingsvolym med 33% och att jag sprungit ca 135 mil. Året började med skidor och i februari körde jag Kortvasan 30 km och Öppet spår 90 km. Det blev 2 st marathon, Prag och Amsterdam, det sistnämnda med personbästa på 3:43:05. Jag cyklade runt Vättern för andra gången och gjorde den 8:e augusti mitt första ultralopp i Stockholm på 50 kilometer, en häftig upplevelse i 26 gradig värme och strålande solsken. I Stockholm blev det även ett andra triathlon även där med personbästa. Sommarresan gick till Fuertoventura och tränings meckat ”Playitas”. Kanonväder, härlig miljö och 13 pass på 7 dagar gav en riktig energikick.
IMG_1099

Nu har klockan slagit 2014 och nya mål står för dörren. I år är den stora utmaningen förstaupplagan av Ultravasan 90 kilometer vilket kommer att bli tufft men kul. Jag kommer att fylla på bloggen med reseskildringar och lite annat smått och gott samt skriva klart på min första föreläsning som jag hoppas kunna sjösätta under första halvan av 2014. Det är mycket spännande på gång och redan i morgon börjar det. Det kommer att bli mer träning, bättre kost men allt i balans med allt annat i livet. God fortsättning på er…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s