Sushifrossa

Året börjar närma sig sitt slut och det är snart dags för summering och bokslut av 2013. Det har varit ett startskott för en sportslig satsning på ålderns höst vilket känns  grymt kul. Men innan man kan påbörja ett nytt år måste man avsluta det gamla så idag började jag med några timmar på kontoret följt av en timmes bra styrka i gymmet. På vägen hem inhandlades Champagne och ostron, för det är ju rätt gott och passar bra så här vid nyårstider. Middagen idag bestod av en väldans massa sushi och till det en liten smak av bubblorna..
IMG_2041

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s