Intervaller i solskenet

Det tänkta träningsupplägget framöver skulle innehålla en hel del skidor men nu när snön lyser med sin frånvaro får det bli en del extra löpning istället. Tanken var annars att ultraträningen med program var tänkt att börja veckan efter Vasaloppet men med så här bra förutsättningar för löpning är det bara att köra på. Idag började jag med 5 kilometer tempo i 4:36 fart, efter det sprang jag bort till Enskede IP där det blev intervaller i solskenet. Jag körde 8x400m med varvtider på ca 1:30, därefter blev det löpning hemåt och totalt nästan 14 kilometer idag, härligt. Väl hemma blev det en skål med kvarg, hallon o blåbär och riven sötmandel.
IMG_1997

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s