Vill ha sol och värme

Nästa jul får det bli en resa till varmare breddgrader för jag vill inte ha ytterligare en regnig jul. Visst finns det saker att sysselsätta sig med men det här vädret är inte mycket att skratta åt. Gårdagen bjöd i alla fall på hyggligt väder och det blev en trevlig tillställning på Zinkensdam med klassisk Annandagsbandy. Idag gjorde jag ett tappert försök att hitta något på mellan-
dagsrean men jag kan åter konstatera att jg är dålig på att shoppa, det blev en t-shirt. Väl hemma blev det ett lugnt löppass på 10 kilometer i 5:30 tempo. Snart blir det Flankstek med bakad potatis och på det filmkväll…
IMG_1985

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s