Nu doftar det gran

Idag var det vilodag och träningsfritt men innan frukost tog jag en skön 45 minuters promenad i duggregnet med P4 i lurarna, ett perfekt sätt att starta dagen. Frukost framför TV´n och Vinterstudion funkar rätt bra det också om man vill mjukstarta en lördag på bästa sätt. Sedan bar det av på klappjakt något som för mig brukar vara förknippat med lite jobbiga upplevelser men idag flöt allt som en dans så det blir nog en vända i morgon också. På vägen hem inhandlades gran och nu doftar det så där gott som hör julen till.
IMG_1891

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s